¡Contacta conmigo!

¡Contacta conmigo!

Si tienes alguna duda o algún comentario privado, puedes contactar conmigo a través de mi correo electrónico (alexdoblasmunoz@gmail.com) o de mi cuenta de Facebook (Alex Doblas Muñoz).

domingo, 14 de diciembre de 2014

La Marató de TV3

Aquest diumenge (14-12-2014), a Catalunya es dedica el dia a les malalties del cor. Un projecte patrocinat per TV3 que organitza cada any una sèrie d'activitats arreu de la comunitat catalana, i que cada any es dedica a una malaltia que afecta a la població. Enguany el projecte convida a la gent a participar contra les malalties que afecten al cor. Unes malalties que representen el 25% de la mortalitat general a Catalunya, on 1 de cada 4 persones moren a causa d'elles. Unes malalties que durant el 2011, van ocasionar la defunció de 13.000 catalans i l'ingrés d'uns 100.000 afectats per aquestes patologies. Unes malalties que es preveu que augmentin en els propers 35 anys si no fem res per evitar-ho. L'única solució possible és la investigació biomèdica, que amb l'ajut dels nostres donatius podrà continuar la seva tasca amb major rendiment, i també amb majors possibilitats de millora en els coneixements de les patologies.

És molt senzill col·laborar-hi i es pot fer de diverses maneres:
-Acudint a les activitats populars organitzades a les diferents ciutats, pobles i barris.
-Oferint-se a ser voluntari per organitzar-les.
-Fent un donatiu econòmic a la causa.
-Comprant el disc o el llibre de La Marató.

El número de compte per fer ingressos és (extret de la web de TV3, bloc de la marató):
ES42 2100 0555 31 0201001500

Animo a tothom a participar-hi, perquè entre tots podem aconseguir frenar bona part dels mals en aquest àmbit. ¡Endavant!


Us deixo el vídeo de l'espot publicitari d'aquest any:

No hay comentarios:

Publicar un comentario